Despre noi

Home → Despre noi

Mark Print Advertising este partenerul care vă ajută să obţineţi produsul corect, livrare la timp, preţul cel mai bun şi calitatea dorită.

Mark Print Advertising pune la dispoziţia dumneavoastră tipar digital, print de mari dimensiuni indoor / outdoor, print & cutter plotter, print UV, personalizare textile prin tehnici şi utilaje performante de imprimare şi solutii de promovare a serviciilor sau produselor dumneavoastră.

Venim în întâmpinarea partenerilor nostri cu idei eficiente, adaptate nevoilor acestora.

Prin utilizarea serviciilor și produselor noastre, puteți fi absolut sigur că veți obține:


Calitate – pe care puteți conta

Asigurată de o echipă cu o experiență de peste 9 ani în domeniul publicitar.


Servicii profesionale

Abordăm proactiv fiecare cerere astfel încât să înțelegem nevoile dvs și să răspundem cu propuneri eficiente și de succes.


Operativitate – și fiabilitate

Tratăm cu prioritate comenzile dumneavoastră, răspundem prompt solicitărilor și utilizăm toate resursele necesare pentru ca dumneavoastră să obțineți în cel mai scurt timp produsul dorit.


Prețuri competitive – adaptate bugetului dumneavoastră

Datorită unor relații de lungă durată cu furnizori locali și internaționali de obiecte promoționale și a unor soluții de imprimare și personalizare in-house putem livra produse de calitate la prețuri competitive.


Flexibilitate – livrăm ceea ce ai nevoie

Credem în personalizarea soluțiilor pentru a satisface nevoile dumneavoastră. Am construit o echipă profesionistă și am dezvoltat proceduri de lucru care să asigure adaptabilitatea la cerințele dumneavoastră.